Üdvözlünk a gödi foci honlapján!

Veresegyházáz LUA-Gödi SE 2-5

megjelenés dátuma: 2019.03.10.
hírek
eseménynaptár
eredményekVasárnap Veresegyházára utazott csapatunk. A forduló előtt egy pont választotta el a két együttest a tabella második és harmadik helyén. Egy izgalmas mérkőzésre volt kilátás, melyre derekasan felkészültünk.

Támadólag léptünk fel az első perctől kezdve, de az ellenfél első támadásából gólt kaptunk puhány védekezésünk miatt. A pofon felélesztette a harci tüzet mindenkiben, és hiába volt fizikális fölényben a hazai csapat, Vili iirányításával mi diktáltuk a tempót. Boti szép góljával egyenlítettünk, Vili találatával pedig átvettük a vezetést. A veresegyházi kapus több ziccerünknél is bravúrt mutatott be . Ákos gólja megnyugtatta a csapatott a szünetre, talán túlságosan is, mert a második félidő elején ismét rezdült a hálónk. Több szögletnél is csak nagy nehezen sikerült felszabadítanunk, az egyik után egy buta kezezés miatt büntetőt ítéltek ellenünk,- ezt ERIK csodás vetődéssel szögletre tolta! Ez forduló pont volt, mely minket feldobott, ellenfelünket vissza vetette. Doba és Vilmos újabb góljai egyértelművé tették a három pont sorsát.

A mérkőzés tempója, a párharcok minősége mindkét együtes fejlődését jól szolgálta. Külön öröm, hogy az edzésen gyakorolt csapat-csapatrészek együtt mozgása látható volt. (A fényképeken is vissza köszön!) A védőink is rengeteget tettek a sikerért jár nekik is a dicséret!

Összességében ez jó mulatság, férfi munka volt!

Következő vasárnap (03.17.) innen folytassuk!

 

Veresegyház LUA-GSE 2-5 Helmes Vilmos 2, Ferenci Botond, Madaras Ákos, Dobos Patrik

Jó: a CSAPAT!

Kiválló: Helmes Vilmos, Grünzweig Erik

 

Keret:

Aradi Attila, Ferenci Botond, Grünzweig Erik, Helmes Vilmos, Kapotsfy Tamás, Király Gábor, Nagy Dániel. (2005) Balogh Ákos, Dobos Patrik, Földi Zsombor, Láng Benedek, Madaras Ákos.(2006) Karikás Róbert, Nagy Zalán (2007)

 

Gyenes Zsolt

Gödi SE - Labdarúgó Szakosztály
2131 Göd, Sporttelep Erdész u. 1.