Üdvözlünk a gödi foci honlapján!

Sportorvosi tudnivalók a 2019/20 szezon kezdése előtt

megjelenés dátuma: 2019.08.24.
hírek
eseménynaptár
eredményekKedves Játékosok, Szülők!
18 éves korig félévente kell elvégezni a sportorvosi vizsgálatot, tehát újfent aktuális mindazoknak, akik legutóbb február-márciusban kaptak engedélyt! A 2010-ben születettek, illetve az idősebbeknek már hivatalos játékvezető ellenőrzi a sportorvosi vizsgálat meglétét, annak érvényessége a pályára lépés feltétele, tehát legkésőbb 2019. szeptember 10.-ig el kell készülnie (akkor kezdődik a szezon a megyei up bajnokságokban)!
A 2010 és később születettek esetében is kötelező a vizsgálat, amit a Bozsik Tornákon ellenőriznek is majd szeptember elején!
Már most felhívnánk szíves figyelmüket, hogy akik saját maguk óhajtják a sportorvosi vizsgálatot elvégezni a következő félévre (értsd őszre), azok:
A., jelezzék felénk, hogy a kartont átadhassuk
B., kezdjenek el most időpontot foglalni a Sportkórházban, vagy a területi sportorvosi rendelőben, hogy a bajnoki szezon elején gyermekük játszhasson
A vizsgálat díja felnőttek esetén 3900 Ft, utánpótlás esetén 2900 Ft.
A szakosztály ad támogatást a tagdíj elmaradás mentes  sportolóknak, ennek mértéke 900 Ft (tehát a sportolótól 3000, illetve 2000 Ft-ot kell beszednie a szakosztálynak, esetleges külsősöktől a teljes összeget).
Így a vizsgálat ára: 2.000 Ft/fő (up)

                              3.000 Ft/fő (felnőtt)

                             3900 ft (külsős - tagdíj tartozással)
Egyesületünk ezúttal is 2 alkalommal biztosít sportorvost:
- szeptember 4.-én, szerdán 16:00 órától a GSE pályán.
- szeptember 5.-én csütörtökön 16:00 órától a a GSE pályán.
Ezekre a vizsgálatokra előzetesen kell jelentkezni írásban, - A LENTEBB ISMERTETETT MÓDON !
További teendők: a vizsgálatra kitöltve kell magukkal hozniuk a sportorvosi lapot (melyet a fájlok közül kell letölteni, MINDENKINEK A HOSSZABB VERZIÓ KELL függetlenül attól, hogy már vett-e részt vizsgálaton vagy sem), szemészeti leletet (1 évnél nem régebbi megfelelő), a vizsgálat díját névvel, korosztállyal és pontos összeggel megjelölt borítékban, valamint vizeletet lezárt edényben. Ezeket kérjük a vizsgálat előtt átadni. A gyermek kartonja, ha Önöknél van, hozzák magukkal, a többiekéről mi gondoskodunk, hogy a helyszínen legyen! - Másik bázison szereplő gyerekek (nem gödi!) kartonját a szülő feltétlen hozza magával, valamint számukra természetesen nem biztosít a Gödi SE kedvezményt! - Aki korábban kapott beutalót a doktornőtől egyéb vizsgálatokra (ortopédia, ultrahang stb...) annak leleteit is hozza! A FENTIEK HIÁNYÁBAN NEM TUD SENKI SEM RÉSZTVENNI A VIZSGÁLATON!
NAGYON MEGSZIGORÍTOTTÁK A BOZSIK PROGRAMON IS AZ ELLENŐRZÉST, ÍGY AKI NEM INTÉZI EL IDŐBEN GYERMEKÉNEK A VIZSGÁLATOT, AZ MEGFOSZTJA ŐT A JÁTÉKLEHETŐSÉGTŐL!
Segítség a szemészethez
Judit Optika
Mehetnek a gyerekek 1000.-ft/fő az ellenőrzés díja.
Címük, 2131 Göd, Köztársaság út 14. Penny-vel szemben, a pékség mellett!
70-433-0324, vagy 27-345-354
Természetesen más szemészetről is lehet hozni igazolást, hogy a gyermek labdarúgás sportágat űzhet.

Ezeket a lehetőségeket természetesen nem kötelező igénybe venni, de az Önök által külön intézett sportorvosi engedélyek beszerzésének határideje szeptember 06. péntek.

Tehát a jelentkezés módja már nem válaszüzenetben, hanem az alábbi linken lehetséges:  
09.04.-re:            https://doodle.com/poll/p2bf5kgak7h8hu2a


09.05.-re:             https://doodle.com/poll/994h297nnpt3yt49
 
Időpontok szeptember 04. szerda 16:00-tól 20:00-ig bezárólag, valamint szeptember 05. csütörtökön 16:00-tól 20:00 óráig bezárólag, negyed órás intervallumokban érhetőek el.
Egy negyed órás turnusra 3 jelentkezést tudunk elfogadni. Amennyiben a 3 jelentkező már megvan, az oldal nem enged újabb jelentkezést regisztrálni az adott időpontra.
 
Az időpontok alatt látható szürke ’csúszka’ segítségével láthatóvá válik a többi időpont is.
Jelentkezni a megfelelő időpont rubrikájának kiválasztásával, és a gyermek nevének és születési évének beírásával, majd a megerősit gomb megnyomásával lehet:

 

Gödi SE - Labdarúgó Szakosztály
2131 Göd, Sporttelep Erdész u. 1.